Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase: Aportul TVR MOLDOVA la interconexiunea spaţiului informativ de pe cele două maluri ale Prutului este inconmensurabil

La 1 Decembrie se împlinesc 7 ani de când Televiziunea Română a revenit în Republica Moldova, după o absenţă de 7 ani. Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj de felicitare pentru echipa postului TVR MOLDOVA.

"De 7 ani TVR MOLDOVA ne bucură cu cele mai mai bune ştiri şi emisiuni, iar aportul său pentru integrarea, interconexiunea spaţiului informativ de pe cele două maluri ale Prutului este inconmensurabilă. Astăzi, de 1 decembrie, când toţi românii îşi sărbăroresc Ţara, iar TVR MOLDOVA aniversarea, le doresc tuturor jurnaliştilor, editorilor, cameramanilor şi tuturor angajaţilor TVR MOLDOVA perseverenţă şi determinare pentru a continua misiunea extrem de importantă pe care o are această televiziune aici, în R. Moldova, misiunea de a transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti în toate aspectele ei. Vă urez sănătate, realizări remarcabile şi multe bucurii. Trăiască România, Trăiască TVR MOLDOVA!"

 
Similare
RECOMANDĂRI