Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR Moldova aniversează 7 ani de când a revenit acasă

TVR Moldova aniversează 7 ani de când ştirile bine făcute, emisiunile sociale sau cele de analiză politică, dar şi divertismentul, au revenit la ele acasă. De la 1 decembrie 2013, TVR MOLDOVA vă oferă informaţii la zi, opinii echidistante cu respect pentru valorile locale, pentru valorile româneşti şi cele europene, iar grija faţă de adevăr a devenit cartea noastră de vizită. TVR Moldova a crescut editorial şi a reuşit să fie unul dintre cele îndrăgite posturi de televiziune din Republica Moldova.

TVR Moldova aniversează 7 ani de când ştirile bine făcute, emisiunile sociale sau cele de analiză politică, dar şi divertismentul, au revenit la ele acasă. De la 1 decembrie 2013, TVR MOLDOVA vă oferă informaţii la zi, opinii echidistante cu respect pentru valorile locale, pentru valorile româneşti şi cele europene, iar grija faţă de adevăr a devenit cartea noastră de vizită. TVR Moldova a crescut editorial şi a reuşit să fie unul dintre cele îndrăgite posturi de televiziune din Republica Moldova.

TVR MOLDOVA s-a lansat pe 1 decembrie 2013 cu o echipă mică de jurnalişti dar cu ambiţii foarte mari.

Raluca Belciu este printre primii editori ai TeleJurnalului. În fiecare an, în pragul iernii, îşi aduce aminte cu nostalgie de acele momente, de intervenţiile în direct, dar şi de "bobocii", care, între timp, au devenit jurnalişti cu renume.

„M-am bucurat să vad la TVR Moldova fete noi, intreaga echipa a crescult mult, a fidelizat publicul si are cel mai bun are cei mai buni jurnalisti. Va doresc sa lucrati in continuare cu spor , sa aveti cat mai multe emisiuni frumoase. La multi ani, TVR Moldova!”, a spus Raluca Belciu.

„Proiectul TVR Moldova imi este foarte drag si aproape de suflet, pentru ca am avut sansa, onorarea si privilegiu sa fac parte din echipa care a adus TVR in casele basarabenilor. Se intampla in 2013, cand echipe din Bucuresti  si Chsisinau isi uneau fortele pentru lansarea TVR Moldova. Asa cunoscut echipa de la Chisinau si a fost daca imi permiteti dragoste la prima vedere”, a spus MARIUS POPA editor ştiri TVR.

„La TVR Moldova am intalnit a avut o echipa entuziasta, plina de idei si ar fi suficient sa pua defini succesul colegilor mei jurnalisti, care reusesc sa influenteze viata telespectorilor, prin implicare si respectarea adevarului”, a spus VIOLETA IORGULESCU producător TVR.

Jurnaliştii postului nostru de televiziune au  îndrăznit să iasă din tipare şi acum TVR Moldova a ajuns un post iubit de toţi, und,  adevărul şi ştirile bine făcute stau în capul mesei.

„Am regretat atunci în 2007, cand TVR a disparut de pe ecranele noastre”, a spus  NICOLAE TIMOFTI fost preşedinte al Republicii Moldova.

„Echipa noastra a crescut foarte mult, adica am divesificat de la un jurnal de jumatate de ora, pe care l-am inceput la Bucuresti, asta a fost foarte interesant, am transmis o perioada de la Bucuresti, trebuie sa faci studioul nu este usor sa lansezi o televiziune”, a spus VALI IORGA coordonator editorial, TVR MOLDOVA.

Aniversarea TVR Moldova este un bun prilej de a răscoli printre amintiri şi pentru jurnalista Ileana Pîrgaru. Colegii din România nu doar au inspirat-o, dar şi au ajutat-o  să facă un salt important în carieră.

„Revenirea pe piata din RM a televiziunii romane a insemnat pu mine o oportunitate de a creste profesional, o oportunitate de a face jurnalism de calitate, de a ma inspira de la colegii nostri de la Bucuresti”, ILEANA PÎRGARU, realizator "Punctul pe Azi"

„Eu personal am venit pe 7 decembrie 2015, din 2016 moderez primele emisiuni, iar peste 3 ani asa a vrut soarta am  devenit si coorodnatorul redactiei de stiri. In calitate de coordonator este o onoare pu mine, dar totodata si o resposabilitate pentru mine, pu conteaza foarte mult produsul pe care il livram telespectatorilor nostri”, a spus VASILE MUNTEANU coordonator ştiri TVR MOLDOVA.

„Dupa aceea, s-a dezvoltat foarte mult, avem si talkshow-uri, Punctul pe Azi, avem si emisune de analiză, de politica externa si facem si editii speciale, echipa s-a largit, dar a ramas la fel de dedicata misiunii sale, ...Basarabia în România”, a spus VALI IORGA coordonator editorial TVR MOLDOVA.

De 4 ani, colegii de la "Obiectiv Comun" ne încântă cu emisiuni de analiză, campanii şi proiecte sociale inedite.

„Productia noastra de la TVR Moldova sunt sustinute de TVR International, si ne bucura acest lucru foarte mult, este vorba despre campaniile Ai carte, ai parte, campania Generatia Unirii, proiecte  speciale, seratele, intalnirile TVR Moldova Premiile TVR Molova, Gala Premiilor TVR Moldova”, a spus MARINA AFANAS producător Obiectiv Comun, TVR MOLDOVA.

„Vrem sa credem ca impreuna aducem Romania in RM si Basarabia istorica in Romania si pe ambele maluri in UE. Valori jurnalistice echidistante, sunt valori la care ne aliniem si suntem fericiti ca facem parte dintr-un asemenea proiect frumos”, a spus  ELENA GUŢU realizator Obiectiv Comun, TVR MOLDOVA.

Dimineţile sunt mai frumoase şi datorită celor de la "Matinalii".

„Ca lucrator in domeniul jurnalismului, a insemnat oferirea posibilitatii de a face parte din aceeasi familie, cu valori pe care le am si eu, idei, dar şi idealuri romanesti si europene„, a spus SANDU SCOBIOALĂ, prezentator "Matinalii", TVR MOLDOVA.

1 decembrie este o zi de mare însemnătate pentru tot spaţiul românesc.  

„La mulţi ani, TVR Moldova! Sunt foarte fericita sa va transmit acest mesaj. Sunt alaturi de voi, colegii din Chisinau, care realizeaza programe cu totul si cu totul deosebite. La mulţi ani, celor care se uită, la programele noastre, TVR Moldova, fratii nostri, romanii de peste Prut!”, a spus DOINA GRADEA preşedinte-director general SRTV.
 
Similare
RECOMANDĂRI