A murit interpreta de muzică populară Ionela Prodan
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A murit interpreta de muzică populară Ionela Prodan

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit luni seară. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fiica ei, Anamaria Prodan Reghecampf. ”Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!", a scris Anamaria Prodan Reghecampf.

Cunoscuta artistă s-a stins la Spitalul de Urgenţă Elias la ora 21.00, a confirmat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Silviu Negoiţă.

Ionela Prodan a fost internată în unitatea medicală acum o lună. Era în stare gravă după acutizarea unor afecţiuni cronice, se arată într-un comunicat.

"Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date", se mai arată în documentul emis de spital.

"Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!", a notat fiica ei pe Facebook.

Ionela Prodan avea 70 de ani. În ultima vreme a  avut mari probleme de sănătate şi a fost internată de mai multe ori în spital.

Similare
RECOMANDĂRI