Accesul la terenurile de joacă din Chişinău rămâne restricţionat
Vizualizari:

Accesul la terenurile de joacă din Chişinău rămâne restricţionat

Accesul la terenurile de joacă din capitală rămâne restricţionat până la o nouă decizie a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chişinău –precizează şeful Direcţiei locativ-comunală şi amenajare, Ion Burdiumov.

Contactat de IPN, Ion Burdiumov, a precizat că, mai devreme, terenurile au fost sigilate. Au fost plasate anunţuri, inclusiv pe site-ul Primăriei, că accesul la ele este restricţionat. „Deocamdată situaţia epidemiologică din oraş nu ne permite să adunăm copiii la terenurile de joacă”, a menţionat Ion Burdiumov. Chiar dacă, în unele cazuri, părinţii nu ţin cont de restricţii şi le permit copiilor să se joace la terenurile din curte, nimeni nu a fost amendat şi nici nu va fi, spune şeful DGLCA.

Întrebat despre renovarea terenurilor de joacă, Ion Burdiumov a comunicat că în acest an renovări în curţile de bloc nu se fac, numai la terenurile de joacă mari, dinafara curţilor.

Şeful Secţiei amenajare şi salubrizare DGLCA, Vasile Efros, a precizat că sunt deja finalizate lucrările la terenurile de joacă din parcul Alunelul şi La Izvor. „La Izvor este un teren deja finalizat şi la al doilea urmează a fi începute lucrările săptămâna viitoare. În scuarul Ion Pelivan, aceeaşi situaţie. Pe aleea Mircea cel Bătrân au fost lansate lucrările, săptămâna viitoare vor fi finalizate”, a spus Vasile Efros.
Similare
RECOMANDĂRI