Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Adolescent român, câştigător la loteria imensă din Spania

Un adolescent român din Barcelona este unul dintre norocoşii câştigători ai Loteriei Copilului din Spania. La fel ca şi ceilalţi posesori ai numărului câştigător, tânărul va primi un premiu de 200.000 de euro.

A doua extragere a Crăciunului, aşa cum este cunoscută Loteria del Niño, a adus fericire în special la Barcelona, unde s-au vândut cele mai multe bilete cu numărul 37142.

Printre câştigători se numără şi Cosmin Rotariu, un băiat de 15 ani, din Barcelona, care a cumpărat lozul în ultima zi, cu 20 de euro, pe care i-a primit la prima extragere de Crăciun.

Cosmin a cumpărat lozul împreună cu tatăl său, de la un punct de vânzare din Barcelona, unde Loteria Copilului a adus premii de 80 de milioane de euro.

Câştigătorii au sărbătorit cu şampanie şi nu şi-au ascuns fericirea de a începe anul cu un astfel de noroc.

Acum, câştigătorii Loteriei Copilului vor avea beneficii mai mari după relaxarea fiscală care a intrat în vigoare anul trecut.

Felix Damian, correspondent TVR: "Toate câştigurile până la suma de 20.000 de euro nu sunt impozitate, iar cei care au cumpărat un loz cu numărul premiat la această loterie vor primi 164 de mii de euro".

Similare
RECOMANDĂRI