Ambasada R. Moldova de la Bucureşti îşi reia programul. Regulile care vor trebui respectate pentru a avea acces în incinta instituţiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ambasada R. Moldova de la Bucureşti îşi reia programul. Regulile care vor trebui respectate pentru a avea acces în incinta instituţiei

Ambasada Republicii Moldova în România reia gradual serviciile consulare. Cetăţenii se pot adresa la secţia consulară a Ambasadei de la Bucureşti pentru a solicita servicii şi asistenţă în materie consulară, a anunţat instituţia pe pagina de Facebook.

„Secţia consulară a Ambasadei Republicii Moldova în România atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor şi recomandărilor autorităţilor române şi ale Republicii Moldova, privind luarea măsurilor de protecţie în contextul pandemiei COVID-19”, se arată în postare, potrivit infoprut.ro.

De asemenea, în contextul epidemiei cu coronavirus, accesul în incita secţiei consulare va fi asigurat numai în următoarele condiţii:

  • Absenţa simptomelor (temperatură ridicată, tuse, etc.)
  • Purtarea obligatorie a măştii de protecţie şi mănuşilor
  • Menţinerea distanţei sociale (˃ 1,5m)
  • Totodată, în sala de aşteptare, nu va fi admisă prezenţa a mai mult de 1 persoană, în acelaşi timp, fără posibilitatea de a fi însoţite, cu excepţia minorilor.

Pentru informaţii cu privire la serviciile consulare, proceduri, taxe, sau acte necesare, accesaţi pagina web a Ambasadei.

Similare
RECOMANDĂRI