Andrei Năstase îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere televizată. L-ar întreba de ce cochetează în continuare cu PD
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere televizată. L-ar întreba de ce cochetează în continuare cu PD

Andrei Năstase, cofondatorul Blocului ACUM, îl invită pe preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la o dezbatere televizată, în timpul cel mai apropiat, „pentru a lămuri lucrurile şi a înţelege, împreună cu alegătorii, de ce nu începe la modul real procesul de dezoligarhizare a ţării şi de scoatere a instituţiilor de drept şi de reglementare din gheara mafiei”. 

Într-o postare pe o reţea de socializare, Năstase scrie că în ultimul timp, Igor Dodon, cel care ar trebui să fie un preşedinte responsabil al acestei ţări s-a transformat în purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat.

Mai mult, potrivit liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Dodon face totul pentru a-i păstra puterea lui Plahotniuc.

În contextul în care preşedintele statului a declarat recent într-o emisiune că Andrei Năstase „să nu se viseze în zadar” la funcţia de preşedinte al Parlamentului, acesta i-a răspuns că Dodon cunoaşte foarte bine că el (n.r. Andrei Năstase) nu are nevoie de această funcţie pentru el personal.

„Igor Dodon ştie că, în realitate, Blocul ACUM are nevoie de funcţia de speaker doar pentru a dezbate şi a pune la vot pachetul de legi privind dezoligarhizarea, pentru demararea procesului de eliberare definitivă a Republicii Moldova din captivitate. Mai mult, Blocul ACUM a şi desemnat un Grup de lucru din şase persoane pentru a discuta în condiţii de normalitate acţiunile comune de mai departe, în conformitate cu mandatul oferit de alegătorii noştri” scrie Năstase.

La acelaşi subiect: 

Igor Dodon: „Andrei Năstase nu va fi speakerul Parlamentului şi să nu viseze în zadar”

Similare
RECOMANDĂRI