Ce l-ar fi încurcat pe Andrei Năstase să devină primar şi cum îl va opri pe Dodon să nu ia al doilea mandat de preşedinte
Sursa foto:diez.md Vizualizari:

Ce l-ar fi încurcat pe Andrei Năstase să devină primar şi cum îl va opri pe Dodon să nu ia al doilea mandat de preşedinte

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, susţine că funcţia de ministru de interne l-a costat fotoliul de primar al municipiului Chişinău. Potrivit lui, dacă nu ar fi acceptat funcţia de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul Maia Sandu avea şanse mai mari să câştige fotoliul de primar al capitalei.

„Am ales atunci să merg la Ministerul Afacerilor Interne  pentru că nimeni la acel moment nu a dorit să-şi asume funcţia de ministru. Dacă nu activam la minister, aveam şanse mai mari să câştig alegerile locale”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Andrei Năstase a mai declarat că acum trebuie să depună eforturi ca preşedintele Igor Dodon să nu mai obţină al doilea mandat de preşedinte.

„Eu voi fi coşmarul lui Igor Dodon în campania electorală. Văd de cine se teme, văd pe cine atacă,” a spus Năstase.

Andrei Năstase a mai dezvăluit în cadrul emisiunii că şeful statului ar fi primit de la Vlad Plahotniuc, câte un milion de lei pentru fiecare săptămână de proteste în anul 2015.  Potrivit lui Andrei Năstase, Igor Dodon ar fi declarat asta, chiar în cadrul unei discuţii cu el şi Renato Usatîi, în 2015. Mai mult, Năstase afirmă că Vladimir Plahotniuc i-ar fi propus şi lui câte un milion de lei săptămânal, prin intermediul lui Usatîi, dar el ar fi refuzat.

 

Similare
RECOMANDĂRI