DOC. Creşte numărul de ceremonii de depunere a jurământului de credinţă faţă de România. Noul calendar stabilit de ANC
Vizualizari:

DOC. Creşte numărul de ceremonii de depunere a jurământului de credinţă faţă de România. Noul calendar stabilit de ANC

În contextul pandemiei de COVID-19, activitatea de depunere a jurământului de credinţă faţă de România la sediul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie a fost diminuată ca urmare a aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ANC.

Pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări de depunere a jurământului de credinţă faţă de România primite din partea persoanelor cărora le-au fost aprobate cererile de dobândire/redobândire a cetăţeniei române, preşedintele ANC a dispus creşterea substanţială a numărului de sesiuni/ceremonii de depunere a jurământului de credinţă faţă de România în următoarea perioadă.

Ceremoniile de jurământ vor avea un număr de persoane per sesiune adecvat pentru a se asigura distanţele minime recomandate şi normele sanitare în conformitate cu prevederile legale.

Având în vedere politica de transparenţă decizională şi eficientizarea utilizării resurselor proprii, vă aducem la cunoştinţă noul calendar de depunere a jurământului de credinţă faţă de România:

Similare
RECOMANDĂRI