Autorităţile municipiului Chişinău solicită locuitorilor să stea în casă şi în timpul sărbătorilor pascale
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Autorităţile municipiului Chişinău solicită locuitorilor să stea în casă şi în timpul sărbătorilor pascale

Primăria municipiului Chişinău a solicitat ca locuitorii oraşului să respecte autoizolarea şi măsurile de carantină şi în perioada sărbătorilor pascale, scrie Moldpres.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată on-line, că solicită locuitorilor municipiului Chişinău să stea în casă şi în timpul sărbătorilor pascale. “Înţeleg dorinţa locuitorilor oraşului de a participa la slujbele de Înviere. În acelaşi timp, atrag atenţia că în această perioadă a crescut riscul infectării cu COVID-19, de aceea rog cetăţenii să respecte regimul de autoizolare şi măsurile de carantină”, a menţionat Ceban.

Recent, ministrul de interne, Pavel Voicu, a anunţat că modul de desfăşurare a sărbătorilor pascale depinde de evoluţia pandemiei de coronavirus pe teritoriul Republicii Moldova. ”Depinde de cum vor evolua lucrurile. Dacă nu vor avea loc agravări - poate vor fi nişte măsuri mai blânde. Poate vom recomanda ca toţi să aibă mănuşi, măşti de protecţie, să stea în curtea bisericii, dar totul depinde de evoluţia pandemiei”, a declarat Pavel Voicu.

Paştele din acest an va fi prăznuit pe 19 aprilie. 

Similare
RECOMANDĂRI