Cavcaliuc îi aşteaptă în partidul său pe poliţiştii care nu se vor regăsi în domeniu. „Las în urma mea o poliţie puternică, modernă...”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cavcaliuc îi aşteaptă în partidul său pe poliţiştii care nu se vor regăsi în domeniu. „Las în urma mea o poliţie puternică, modernă...”

Fostul şef adjunct al Inspectoratului General de Poliţie este încrezut că lasă în urma sa „o poliţie puternică, modernă, curajoasă şi inteligentă”. Acesta a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care a enumerat toate proiectele „inedite” implementate, dar a şi a scris că aşteaptă poliţiştii în partidul pe care urmează să-l facă.

În cei aproape 5 ani în calitate de conducător de rang înalt al Poliţiei Naţionale şi cei peste 19 ani dedicaţi activităţii poliţieneşti, dar şi ultimii 3 ani ca membru al Comisiei Unificate de Control pentru reglementarea conflictului transnistrean pe cale paşnică, am reuşit împreună cu echipa de poliţişti profesionişti şi cu implicarea solidară a societăţii, să implementez proiecte inedite”, a scris Cavcaliuc, enumerând Bunicii grijulii, Nepoţeii grijulii, O jucărie pentru zâmbetul copiilor, Copil şcolarizat, copil protejat, supraveghere de vecinătate, Oameni de succes inspiră, Din culisele Poliţiei. 

„Am reuşit să realizez schimbări ambiţioase şi absolut necesare, să prevenim şi combatem criminalitatea prin investigarea cazurilor de rezonanţă sporită, să contribui împreună cu echipa poliţienească şi a membrilor CUC ca, cetăţenii să se simtă în siguranţă la ei acasă, inclusiv pe ambele maluri ale Nistrului. 

Sunt încrezător că las în urma mea o poliţie puternică, modernă, curajoasă şi inteligentă”, a mai scris Cavcaliuc.

Fostul şef adjunct de la IGP a urat succes conducerii Ministerului Afacerilor Interne, lui Andrei Năstase şi şefului Inspectoratului General al Poliţiei, lui Gheorghe Balan, dar şi cabinetului de miniştri şi prim-ministrului Maia Sandu. 

„Dacă vor avea nevoie de experienţa mea, sunt gata să o ofer, pentru dezvoltarea Poliţiei Naţionale şi siguranţa cetăţenilor ţării noastre”, a subliniat Gheorghe Cavcaliuc. 

În aceeaşi postare, Cavcaliuc a scris că dacă poliţiştii  nu se vor regăsi în poliţie din diferite motive, „să ştiţi că sunteţi aşteptaţi şi bineveniţi în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă şi prosperă, aşa cum o aşteaptă de la noi oamenii”.
 
Similare
RECOMANDĂRI