Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cetăţenii R. Moldova vor putea compara ofertele operatorilor de telefonie mobilă şi internet graţie unei aplicaţii

Cetăţenii Republicii Moldova vor putea compara ofertele operatorilor de telefonie mobilă şi internet datorită unei aplicaţii lansate de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice. Motorul de comparare îi va ajuta pe utilizatori să selecteze cea mai bună ofertă de Internet sau cel mai bun tarif pentru telefonia mobilă.

MIHAELA URSU, reporter TVR MOLDOVA: „De astăzi, utilizatorii de telefonie mobilă şi internet au posibilitatea să acceseze o aplicaţie gratuită prin care sunt informaţi despre toate ofertele celor trei operatori disponibili pe piaţă. Prin câteva clikuri, aplicaţia îi ghidează pe utilizatori să găsească cele mai bune oferte. Pentru a intra în aplicaţie putem folosi atât un telefon cât şi un calculator”.

MIHAELA URSU, reporter TVR MOLDOVA: „Mai întâi utilizatorii trebuie să aleagă dintre opţiunea abonament sau cartelă preplătită. După ce au fost introduse opţiunile dorite,de exemplu un abonament de la 100 pană la 200 de lei,  pe ecran apar ofertele celor trei operatori de telefonie mobilă şi internet şi posibilitatea de a le compara. Vedem câte minute oferă, ce trafic de internet, perioada contractului dar penalităţile, în cazul nerespectării contractului”

Aplicaţia conţine şi o hartă, care arată puterea semnalului transmis în diferite regiuni ale Republicii Moldova de cei trei operatori de telefonie mobilă. Astfel, utilizatorii pot afla în ce zone nu pot avea semnal la telefon. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice a lansat aplicaţia pentru a proteja interesele utilizatorilor oferindu-le posibilitatea să analizeze singuri toate serviciile existente pe piaţă.
Similare
RECOMANDĂRI