Codreanu mulţumeşte celor care au ajutat astăzi la curăţit zăpada şi îi avertizează pe agenţii economici: „Va începe să ningă cu amenzi”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Codreanu mulţumeşte celor care au ajutat astăzi la curăţit zăpada şi îi avertizează pe agenţii economici: „Va începe să ningă cu amenzi”

  Primarul interimar Ruslan Codreanu a mulţumit tuturor celor care au fost astăzi înţelegători şi nu doar au urmărit ceea ce se întâmplă afară, ci au pus mâna şi au ajutat autorităţile. Primarul a mulţumit în special agenţilor economici care au curăţat spaţiile adiacente imobilelor pe care le deţin sau le închiriază, însă i-a şi avertizat pe cei care nu au făcut-o: „Va începe să ningă cu amenzi!”

„Haideţi fiecare să avem grijă de oraşul nostru, pentru că doar împreună vom reuşi în timp mai scurt să curăţim oraşul de zăpadă. Rog preşedinţii de asociaţii să nu fie indiferenţi şi să iasă cu locatarii să cureţe teritoriile adiacente. Le mulţumesc agenţilor economici, care au curăţit spaţiile adiacente lor şi îi avertizez repetat pe cei care au rămas indiferenţi şi doar au admirat ninsoare: Va începe să ningă cu amenzi”, a declarat primarul interimar, Ruslan Codreanu, în cadrul unei şedinţe operative organizate în această după-amiază.

De asemenea, Codreanu a subliniat şi practica agenţilor economici de a arunca în stradă zăpada pe care o curăţă din faţa imobilelor.

„Este mai logic să iei zăpada de pe spaţiul adiacent şi să-l arunci în stradă, pentru că oricum o să treacă Exdrupo şi  o să cureţe. Haideţi să facem împreună curat, la noi acasă”.

„Pe pietoni ii rog să fie atenţi. Vom interveni pe toate trotuarele, dar ne va lua ceva timp. Unii au lucrat 36 de ore, unii au lucrat fără masă, dar continuăm să lucrăm”, a mai explicat Codreanu.

La finalul şedinţei, primarul interimar a îndemnat cetăţenii să se bucure de iarnă, părinţii cu copii să iasă să facă o babă de zăpadă, să se dea cu sania şi alte activităţi. 

„Lucrul abia începe, iarna abia a început. Bucuraţi-vă, că iarna trece. După iarnă vin ploile, după ploi vine seceta, după secetă vine frunzişul şi aşa mai departe”. 
Similare
RECOMANDĂRI