Codreanu: Toate schimbările pe care le vom face în Chişinău vor fi pentru toţi, fără discriminări
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Codreanu: Toate schimbările pe care le vom face în Chişinău vor fi pentru toţi, fără discriminări

Deputatul de la Bucureşti Constantin Codreanu este candidatul unioniştilor la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Acesta a declarat că toate schimbările pe care le va face în Chişinău, fiind în funcţia de primar, vor fi pentru toţi, fără discriminări. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

„Drumurile pe care le vom repara nu o vom face doar pentru noi, cei care ne declarăm români, de drumurile respective vor beneficia toţi, de această schimbare a infrastructurii. Vorbeam despre reabilitarea termică a blocurilor din Chişinău, nu vom aplica criterii de discriminare. Toate măsurile pe care vrem să le facem, toate fondurile pe care vrem să le aducem, pentru că din păcate Chişinăul din bugetul pe care îl are nu are cum să facă faţă problemelor pe care le întâmpină. Aici intervine importanţa unui om, care are deschidere către capitale europene, un om care a stabilit deja contacte cu actori europeni. De a aduce fonduri, dar în acelaşi timp de a oferi credibilitate,” a declarat Codreanu.

Candidatul PUN la locale a mai susţinut că are o viziune foarte clară de viitor, „trebuie să spunem foarte clar fără să ne ferim, inclusiv în limba rusă, în limba ucraineană că, da, suntem unionişti, da, luptăm pentru reunirea celor două state româneşti, pentru că acesta este viitorul.” 

Alegerile locale vor avea loc în municipiul Chişinău la data de 20 mai. Consiliul Electoral de Circumscripţie a înregistrat deja oficial în cursă 5 candidaţi.  
 
Similare
RECOMANDĂRI