Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Constantin Codreanu s-a lansat în campanie fiind însoţit de fostul preşedinte Băsescu

Deputatul de la Bucureşti, Constantin Codreanu este candidatul unioniştilor la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Codreanu s-a lansat în campanie fiind însoţit de fostul preşedinte Băsescu, dar şi de mai mulţi edili din România, printre care primarul de Iaşi, Mihai Chirica.

Parcări subterane, transport public gratuit după exemplul capitalei Estoniei, Tallin, termoizolarea blocurilor şi înfrăţirea cu zeci de oraşe din România. Sunt doar câteva dintre promisiunile electorale ale canidatului PUN la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Susţinut de mai multe ONG-uri unioniste din Republica Moldova, Codreanu s-a lansat astăzi în campania pentru şefia Chişinăului.
 
Deşi spune că a avut discuţii cu reprezentanţii mai multor formaţiuni unioniste din ţară, nu a existat consens la identificarea unui singur candidat din partea tuturor forţelor pro/unire.
 
Candidatul PUN la locale este susţinut de mai mulţi primari din România.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, primar de Bucureşti timp de două mandate, spune că-i va oferi lui Codreanu tot sprijinul şi experienţa sa. 

Alegerile locale vor avea loc în municipiul Chişinău la data de 20 mai. Consiliul Electoral de Circumscripţie a înregistrat deja oficial în cursă 5 candidaţi.
Similare
RECOMANDĂRI