Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum comentează Andrei Năstase şi Maia Sandu faptul că Gheorghe Petic a fugit, ieri, din sala de judecată

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, şi premierul, Maia Sandu, au comentat ultimele evoluţii din dosarul Gheorghe Petic,  examinat de Curtea de Apel Chişinău. În opinia celor doi oficiali, faptul că Gheorghe Petic a fugit, ieri, din sala de judecată este o dovadă de nechibzuinţă.

 „Omeneşte îl înţeleg, din punct de vedere al legii, cred că şi-a dat seama la timp că ar fi o ilegalitate şi cred că de fapt a fost dat un semnal tuturor că este nevinovat şi că nu-şi doreşte să fugă nicăieri considerându-se nevinovat”, a comentat astăzi Andrei Năstase. 

„Organele responsabile trebuie să cerceteze cazul, eu nu am reuşit să văd acest video, pentru că am fost pe drum. E important să respectăm legea chiar dacă ştim că ne confruntăm cu abuzuri foarte mari şi trebuie să eliminăm toate abuzurile de guvernarea precedentă, inclusiv acest abuz, în raport cu domnul Petic”, a spus Maia Sandu.
 

DOC. Curtea de Apel îl acuză pe Gheorghe Petic că ar fi evadat din sala de judecată în timpul şedinţei, fiind ajutat de susţinători

 

VIDEO. Gheorghe Petic a ieşit astăzi din sala de judecată. „Nu mă mai întorc la puşcărie!”


 
Similare
RECOMANDĂRI