Cum comentează Maia Sandu plecarea lui Vlad Plahotniuc din fruntea PDM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum comentează Maia Sandu plecarea lui Vlad Plahotniuc din fruntea PDM

Prim-ministrul Republicii Moldova a reacţionat la anunţul făcut de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, de a pleca de la conducerea partidului şi a-şi depune mandatul de preşedinte PDM. Maia Sandu spune că în fruntea partidelor nu trebuie să fie oameni care au comis abuzuri şi ilegalităţi.

„E decizia unui partid politic, e treaba lor ce fac, noi sperăm ca în Republica Moldova să avem doar partide politice autentice în care nu îşi au locul hoţii şi cei care au comis aubuzuri şi ilegalităţi, cu atât mai mult în fruntea acestor partide să nu se găsească asemenea personaje”, declaraţia a fost făcută în timpul conferinţei de presă susţinută împreună cu delegaţia deputaţilor europeni condusă de Heidi Hautala. 

Vicepreşedintele Parlamentului European Heidi Hautala a spus că este decizia lui Vlad Plahotniuc de a pleca de la conducerea partidului, dar este o decizie benefică pentru guvernarea actuală de a continua reformele pe care acest Guvern şi le-a asumat. 

Urmăriţi aici conferinţa. 

 

Ultima oră! Vlad Plahotniuc a demisionat din fruntea PDM

 

Reacţii după anunţul făcut de Plahotniuc. Cenuşă: Deci, liderul PDM nu se poate întoarce în R. Moldova atât de uşor. Alaiba: Să plece toţi cei din anturajul său

Similare
RECOMANDĂRI