Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2020
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2020

Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova (DRRM) anunţă deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanţare pentru anul 2020.

Pot fi finanţate din bugetul DRRM proiectele destinate sprijinirii activităţii cetăţenilor din Republica Moldova, desfăşurate în acest an, în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurenţe, eficienţei utilizării fondurilor publice, transparenţei şi a tratamentului egal. Sesiunea de depunere este deschisă până la data 10 noiembrie 2020.

Asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România şi din afara frontierelor ţării, pot trimite cererile de finanţare prin e-mail, la adresa [email protected].

Cererile de finanţare trebuie să respecte condiţiile menţionate în Ghidul de finanţare şi în Documentarul DRRM 2020 (Click), publicate pe pagina de internet a DRRM (www.drrm.gov.ro).

Cererile trimise după termenul limită,10 noiembrie 2020, nu sunt eligibile.

Lista proiectelor selectate respectiv, a beneficiarilor finanţărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro, periodic, pe măsură ce dosarele de finanţare vor fi analizate.

Pentru informaţii suplimentare sau nelămuriri cu privire la sesiunea de finanţare, ne puteţi contacta la adresa de e-mail [email protected]

Similare
RECOMANDĂRI