Deputat, despre eliberarea lui Vlad Filat din închisoare: „R. Moldova este o ţară pe cât de mică, pe atât de imprevizibilă”
Vizualizari:

Deputat, despre eliberarea lui Vlad Filat din închisoare: „R. Moldova este o ţară pe cât de mică, pe atât de imprevizibilă”

Deputatul PAS Dumitru Alaiba spune că nu poate comenta în niciun fel „deciziile unui sistem judiciar corupt şi controlat politic”. „R. Moldova este o ţară pe cât de mică, pe atât de imprevizibilă”, comentează deputatul.

„În ţări cu justiţie corectă, în aşa situaţie, răspunsul politicienilor este unul scurt: judecata a decis. Şi s-a terminat discuţia. Şi jurnaliştii rămân satisfăcuţi de acest răspuns. Noi, în Moldova, nu avem justiţie liberă, aşa cum nici nu aveam. Nu pot comenta în nici un fel deciziile unui sistem judiciar corupt şi controlat politic. Iar motivaţia mea şi a colegilor mei rămâne aceeaşi - să edificăm o justiţie corectă, care pune punct disputelor şi neînţelegerilor.

În fiecare zi în Republica Moldova se întâmplă o mulţime de evenimente. Când am o opinie bine articulată, nu ezit să o împărtăşesc aici, dar nu sunt obligat şi nu pot avea o opinie chiar despre tot. Moldova e o ţară pe cât de mică, pe atât de imprevizibilă”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că fostul premier Vlad Filat a fost eliberat din Penitenciarul 13, astăzi la ora 14:00.

Similare
RECOMANDĂRI