Deputat, despre protestatarii din faţa instituţiilor de stat: Domnule Filip, trimiteţi oamenii aceştia acasă... Astea sunt valorile dvs europene?
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputat, despre protestatarii din faţa instituţiilor de stat: Domnule Filip, trimiteţi oamenii aceştia acasă... Astea sunt valorile dvs europene?

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniţă a făcut un apel către premierul Pavel Filip şi liderii Partidului Democrat să trimită oamenii care protestează în corturi în faţa instituţiilor de stat.

„Veneam de la Parlament şi am trecut pe lângă Ministerul de Externe şi mi s-a făcut un sentiment şi de milă, dar şi de tristeţe.  Sărmanii domni şi doamne, aduşi din preajma Chişinăului, bănuiesc chiar din circumscripţia domnului Filip, Străşeni, nu departe, ca să stea în faţa MAE. Este culmea, domnule Filip, trimiteţi oameni aceştia acasă, oamenii aceştia au de lucru, e vară, e perioada cu grijile casei, grijile gospodăriei. Oare astea sunt valorile dumneavoastră europene şi ale Partidului Democrat? Când vorbesc de PD, vin cu o concretizare: mă refer exclusiv la liderii partidului”, a declarat Iurie Reniţă în cadrul emisiunii Punctul pe AZi.

TVR MOLDOVA aminteşte că în faţa unor instituţii de stat au fost aduşi oameni, cărora li s-au instalat corturi pentru a sta inclusiv noaptea. Majoritatea aşa numiţilor protestatari refuză să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, iar unii au recunoscut, pentru diverse instituţii media că au fost plătiţi pentru a sta în faţa instituţiilor de stat. 
 

Cum îşi argumentează prezenţa protestatarii care şi-au instalat corturile în faţa Guvernului


 
Similare
RECOMANDĂRI