Deputat: Domnule Gaţcan, reveniţi în Parlament şi mergeţi direct la tribuna centrală. Spuneţi cetăţenilor ce vi s-a întâmplat în realitate
Vizualizari:

Deputat: Domnule Gaţcan, reveniţi în Parlament şi mergeţi direct la tribuna centrală. Spuneţi cetăţenilor ce vi s-a întâmplat în realitate

Deputatul Ştefan Gaţcan este aşteptat la tribuna Parlamentului pentru a spune cetăţenilor ce i s-a întâmplat în ultima perioadă şi să spune că dacă într-adevăr este bine, aşa cum spunea în înregistrările video de pe pagina sa de Facebook, în care era clar că este filmat de cineva. Cel puţin asta spune deputatul Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu spune că „comportamentul încă deputatului Ştefan Gaţcan este ciudat, ridicol pentru un om normal, stârneşte nu compasiune, ci râsete, inspiră anecdote”.

„Mai întâi vorbeşte deputatul-medic de la marginea unei plantaţii de viţă-de-vie, unde nu se vede ţipenie de om, purtând mască, apoi citeşte cursiv un text, fără a spune ceva concret. După o scurtă perioadă zice încâlcit câteva cuvinte din care am dedus că vrea să ne "liniştească", informându-ne că este bine, se recuperează...”. 

După ce unele surse au declarat presei că Ştefan Gaţcan s-ar afla în R. Moldova, pentru a asigura cvorum la şedinţa de joi a Parlamentului, asta după 3 tentative eşuate ale Parlamentului de a se întruni, Maria Ciobanu vine cu un mesaj către colegul său, Ştefan Gaţcan: 

„Domnule Gaţcan, dacă sunteţi în Transnistria sau pe unde v-au lăsat şi în "grija" cui socialiştii lui Dodon, sper să vă fi "recuperat" deja. Cu Dodon zic gurile rele că v-aţi văzut... Coroanele de la picioarele defunctului au fost aruncate de către colegii Dvs. socialişti. Domnul Bătrâncea nu mai zice că sunteţi o prostituată, iar Cornel Furculiţă chiar vă etichetează "om de onoare". Reveniţi, domnule deputat, în Parlament şi mergeţi direct la tribuna centrală. Spuneţi-le tuturor cetăţenilor ce vi s-a întâmplat în realitate şi dacă cu adevărat sunteţi bine, în deplinătatea facultăţilor mintale. Nu veniţi, domnule Gaţcan, pentru a salva un Guvern, care a făcut înconjurul lumii prin aroganţă, tupeu şi neprofesionalism, ci veniţi, pentru a pune umărul, dacă nu vi l-au stâlcit socialiştii, la învestirea unui Guvern pro-european!  Vă aştepţam în Legislativ, domnule deputat Gaţcan, sănătos tun!”. 

Amintim că Parlamentul a avut trei tentative de a se întruni în şedinţă, însă fiecare din acestea a eşuat din cauza opoziţiei, care boicotează şedinţele (PD şi PSRM au doar 49 de deputaţi).  Motivul - pachetul de legi pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea şi pe care trebuie să-l prezinte în Parlamentul pentru a putea intra în vigoare. Opoziţia spune că, prin asumarea de răspundere, guvernul exclude legislativul din procesul decizional şi solicită ca proiectele să fie discutate, dezbătute şi aprobate în mod normal, în procedură obişnuită, în Parlament.
Similare
RECOMANDĂRI