După ce a depus o plângere la poliţie, Marina Tauber îl laudă pe Lilian Carp
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

După ce a depus o plângere la poliţie, Marina Tauber îl laudă pe Lilian Carp

Deşi a depus plângere la poliţie şi i-a solicitat prezentarea scuzelor publice pentru că a fost numită „hoaţă”, Marina Tauber îl laudă, acum, pe deputatul Lilian Carp. Tauber spune că reacţia lui Carp, exprimată astăzi, faţă de ceea ce se întâmplă la Curtea Constituţională a surprins-o plăcut.

„Întotdeauna am pus interesele cetăţenilor în faţa celor personale. Fac asta şi acum, în cazul deputatului Lilian Carp, care m-a jignit, în schimb gestul său de astăzi şi curajul de care a dat dovadă îmi dau speranţa să cred că în această alianţă sunt şi oameni pentru care nu doar funcţiile contează.
Declaraţia deputatului Lilian Carp, precum că va pleca din Blocul ACUM în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituţională, m-a surprins plăcut! Am sesizat o potenţială doză de curaj şi de principialitate care, se pare, ar face parte din arsenalul gândirii politice a colegului nostru Carp. Chiar am simţit că, cel mai probabil, am pentru ce îl respecta pe fostul meu dascăl.

Gestul Dumnealui este salutabil. Păcat că a văzut destul de târziu ceea au observat demult cetăţenii ţării – că această alianţă ilogică din punct de vedere politic şi social a fost creată de liderii săi doar în scopul îmbogăţirii personale şi a preluării puterii în stat. E trist şi faptul că din cei aproximativ 60 de deputaţi ai acestei coaliţii, doar unul şi-a demonstrat verticalitatea şi tăria de caracter.

Sper, Dle Carp, că declaraţiile Dvs. de astăzi nu vor fi vorbe goale şi vă veţi îndeplini promisiunea.  Domnule profesor, arătaţi că aveţi demnitate şi verticalitate. Sper să vă urmeze şi alţi colegi. Şi Vă urez mult curaj în lupta Dvs. cu sforarii actualei majorităţi. Este timpul să lăsăm principiile şi supărările personale la o parte şi să ne gândim la cetăţeni”, este mesajul Marinei Tauber.

VIDEO. Lilian Carp cere demisia lui Vladimir Ţurcan de la preşedinţia CC sau demisia tuturor judecătorilor constituţionali cu afiliere politică

Amintim că Marina Tauber a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliţie pe numele deputatului PAS Lilian Carp, pentru limbajul necorespunzător şi calomniile la adresa sa, aduse la şedinţa Parlamentului din 26 iulie. Ulterior, plângeri asemănătoare au fost depus şi pe numele lui Sergiu Litvinenco, dar şi pe numele Mariei Ciobanu.

Similare
RECOMANDĂRI