Guvernul Republicii Moldova, în doliu. S-a stins din viaţă Angela Voronin, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor
Vizualizari:

Guvernul Republicii Moldova, în doliu. S-a stins din viaţă Angela Voronin, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor

Angela Voronin, Secretar de stat al Ministerului Finanţelor, s-a stins din viaţă, se arată într-o postare pe Facebook a intituţiei unde aceasta a activat.

„Angela Voronin şi-a dedicat toată viaţa profesională sistemului finanţelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcţionalităţii sectorului bugetar al Republicii Moldova.

După absolvirea Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii de Stat din Moldova în anul 1985, doamna Voronin şi-a început activitatea profesională în cadrul Direcţiei generale finanţe a Consiliului municipiului Chişinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanţelor, Direcţia Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată şi prodigioasă, perseverenţă şi profesionalism înalt, contribuţie substanţială la fortificarea sistemului financiar al ţării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincţii de stat precum „Meritul Civic” şi „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost şi va rămâne pentru noi toţi un exemplu de onestitate, corectitudine şi profesionalism, cu care ne vom mândri mereu.
Din numele colectivului Ministerului Finanţelor, transmitem condoleanţe şi compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristeţe.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, scrie în postarea pe pagina de Facebook a Ministerului Finanţelor.
Similare
RECOMANDĂRI