Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ia românească a cucerit vedetele din străinătate şi chiar a devenit o ţinută indispensabilă la Hollywood

Ia românească a cucerit vedetele din străinătate şi chiar a devenit o ţinută indispensabilă la Hollywood. Cele mai mari celebrităţi au purtat variante ale iei româneşti, în combinaţii îndrăzneţe şi moderne. Să le admirăm pe câteva dintre ele.

Actriţa Emma Stone se numără printre admiratoarele stilului tradiţional românesc de la Hollywood. Vedeta a ales pentru plimbare o frumoasă bluză inspirată din cusăturile iei autentice. 

Soţia lui Tom Hanks, Rita Wilson, şi-a făcut apariţia în emisiunea "Ellen Show" purtând o bluză de inspiraţie rustică, în nuanţe alb-negru. Actriţa americană a devenit celebră pentru roluri din filme precum "Sleepless in Seattle", unde a jucat alături de soţul său, Tom Hanks.

Pentru pictorialul din revista Vogue, din martie 2018, interpreta Adele a ales să poarte o bluză inspirată de o ie românească, creată de Tom Ford.

Şi actriţa Anne Hathaway este o mare admiratoare a bluzei tradiţionale româneşti. Aceasta a ales să poarte una asemănătoare la o plimbare alături de soţul său. 

Pasiunea pentru modă tronează în familia Kardashian. Sora mai mare a lui Kim, este şi ea mereu în tendinţe, fiind zărită la o plimbare într-o bluză inspirată din ia românească. 
Similare
RECOMANDĂRI