Igor Dodon a avut o întrevedere cu preşedintele Parlamentului, cabinetul Maiei Sandu şi PSRM. Ce s-a discutat
Sursa foto:Facebook: Igor Dodon Vizualizari:

Igor Dodon a avut o întrevedere cu preşedintele Parlamentului, cabinetul Maiei Sandu şi PSRM. Ce s-a discutat

Şeful statului a desfăşurat o şedinţa comună cu participarea preşedintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, prim-ministrul Maia Sandu, membrilor Guvernului şi fracţiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, pentru a trece în revistă principalele activităţi desfăşurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării.

„În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluţionarea problemelor grave moştenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul şedinţei s-au discutat priorităţile executivului şi coaliţiei de guvernare pentru următoarele săptămâni”, scrie Dodon pe o reţea desocializare.

Printre subiectele abordate se regăseşte: necesitatea rectificării bugetului; acţiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecţie socială, situaţia în economie, sectorul energetic şi alte domenii importante.

Întruniri în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului şi majorităţii parlamentare, se mai arată în mesajul preşedintelui.

Similare
RECOMANDĂRI