Igor Dodon consideră că este o greşeală adoptarea unui document care să stabilească parcursul european al Republicii Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon consideră că este o greşeală adoptarea unui document care să stabilească parcursul european al Republicii Moldova

Încercarea unor deputaţi din Parlament de a aduce în discuţie vectorul geopolitic, este o abordare greşită. În apariţiile sale săptămânale pe Facebook, Igor Dodon a mai declarat că documentul privind menţinerea parcursului european divizează societatea.

Igor Dodon a spus că Republica Moldova trebuie să ia ce e bun şi de la europeni şi de la ruşi.

„Putem cu europenii să ne înţelegem să ne dea bani pentru drumuri şi să mergem fără vize în Europa, hai să fim prieteni cu dânşii. Putem să luăm de la ruşi gaz mai ieftin şi să vindem merele la ei, haideţi să fim prieteni cu toţi”, a spus Igor Dodon.

Preşedintele a declarat că trebuie adoptată o declaraţie prin care Republica Moldova este prieten cu toţi.

„Şi cu UE păstrăm Acordul de Asociere, şi rămânem membri ai CSI-ului...ce avem noi de pierdut cu asta”. a spus preşedintele.

Igor Dodon a mai precizat că abordarea deputaţilor care vor adoptarea unui document prin care să fie stabilit vectorul european este o greşeală, care va diviza societatea. „Prieteni cu toţi, reieşind din interesul naţionqal al Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon.

 

Daniel Ioniţă: „România nu este convinsă că autorităţile de la Chişinău chiar sunt serioase în ceea ce priveşte parcursul european”

Similare
RECOMANDĂRI