Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Grigoriev, prietenul de drumeţii al preşedintelui Republicii Moldova: Igor Dodon să îşi ceară scuze

Colegul de facultate şi prietenul preşedintelui Igor Dodon, cel care l-a însoţit în câteva vacanţe de lux, a reacţionat la acuzaţiile şefului statului. După ce în presă au apărut imagini cu familia prezidenţială în hoteluri şi pe plaje exclusiviste, Dodon a lăsat să se înţeleagă că Igor Grigoriev este cel care a transmis imaginile jurnaliştilor, „din frustrare şi supărare”.

Grigoriev a reacţionat pe Facebook şi i-a sugerat lui Igor Dodon să-şi ceară scuze de la cetăţenii Republicii Moldova.
 
Fostul şef al Agenţiei Proprietăţi Publice, Igor Grigoriev, a scris că acum munceşte în Spania şi s-a retras total din viaţa publică a Republicii Moldova. El nu a negat că ar fi transmis imaginile cu familia Dodon pe plajele exotice din Maldive şi Seychelles sau din vacanţa petrecută în Dubai.

„Cât ţine de declaraţiile domnului Dodon, că eu mă simt frustrat şi supărat..., pot să spun cu certitudine, că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el şi anturajul său, arată cât de tare sunt supăraţi şi indignaţi cetăţenii Republicii Moldova pentru toate acţiunile politice pe care le face el. ... Este necesar, domnule Dodon, să trageţi concluzii, poate să vă cereţi scuze de la cetăţenii acestei ţări, cred că este pentru ce!!!", a scris Igor Grigoriev.

Acesta a mai menţionat că aşteaptă să redobândească cetăţenia română pentru a se simţi cetăţean liber al României şi al Uniunii Europene. El spune că va renunţa la cetăţenia moldovenească, dacă Igor Dodon va continua să fie preşedinte.

Reamintim că Ziarul de Gardă a publicat imagini şi informaţii despre cele 20 de vacanţe pe care familia Dodon le-a petrecut în ultimii 10 ani în cele mai scumpe staţiuni şi hoteluri de lux din lume.

Un exemplu, este cazarea preşedintelui şi a primei doamne într-o vilă din peninsula greacă Halkidiki, care ar aparinţe procurorului general al Rusiei, Iurii Ceaika.

În această vilă, o noapte de cazare costă până la 20 de mii de euro. Igor Dodon a spus că toate cheltuielile sale nu au depăşit niciodată veniturile, deşi a declarat doar banii obţinuţi din salariul pe care l-a avut în funcţii publice şi niciodată nu a avut vreo afacere. Menţionăm că din 2013 Igor Dodon rambursează şi un credit în valoare de 1,47 de milioane de lei pe care l-a luat pentru a-şi procura casa din Chişinău. 
 
Similare
RECOMANDĂRI