Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În scurt timp, TVR MOLDOVA va ajunge în casele tuturor cetăţenilor din Republica Moldova

Societatea Română de Televiziune a făcut o solicitare la Consiliul Audiovizualului ce cuprinde toate demersurile legale pentru a recăpăta frecvenţa naţională. Acest lucru este posibil după ce Compania Telestar Media, care are în proprietate postul de televiziune Canal 2, a anunţat că renunţă la frecvenţa naţională.

 Conducerea Televiziunii Române a anunţat că deja pregăteşte dosarul pentru schimbarea şi completarea licenţei de emisie a TVR MOLDOVA.

În acest context, de la anul, se va mări grila de emisie a postului de televiziune TVR MOLDOVA. Vor fi realizate mai multe produse media care promovează valorile culturii române şi europene.

După şapte ani în care i-a fost interzisă emisia, la 1 decembrie 2013 Televiziunea Română a revenit în Republica Moldova. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de dincoace şi de dincolo de Prut. Scopul TVR MOLDOVA este de a promova cultura şi limba română. Un alt obiectiv este susţinerea consecventă şi activă a integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană. De la lansare, TVR MOLDOVA şi-a extins considerabil producţia media. Acum prezentăm telespectatorilor noştri pe lângă buletinele de ştiri, emisiuni de analiză politică şi a realităţilor externe, emisiuni sociale şi de divertisment. Toate - pentru a aduce in atentia publicului din Republica Moldova valorile românesti şi cele europene.
Similare
RECOMANDĂRI