Ion Ceban: Membrii celulei de criză sunt întruniţi. 21 de autospeciale curăţă străzile principale din Chişinău
Sursa foto:Iv Ceban/Facebook Vizualizari:

Ion Ceban: Membrii celulei de criză sunt întruniţi. 21 de autospeciale curăţă străzile principale din Chişinău

Primarul Chişinăului, Ion Ceban, declară că la această oră, 21 de autospeciale curăță străzile principale din Chişinău și împrăștie material antiderapant, iar „la linie urmează să fie scoase circa 60-65 de autospeciale”.

Membrii celulei de criză sunt întruniți. În prezent, toate serviciile municipale responsabile de gestionarea situației în condițiile de vreme complicată - sunt la datorie împreună cu poliţia. Cunoaştem toate străzile unde sunt situaţii complicate şi cazurile de accidente.

A fost întrunită Celula de criză pentru întreprinderea măsurilor de deszăpezire și gestionare a situațiilor de urgență generate de condițiile meteorologice cu ninsori abundente”, spune Ion Ceban.

Primarul spune că şi pe trotuare se intervine cu sare. Ceban declară că circulația este îngreunată pe străzile în pantă şi roagă oamenii „să fie înțelegători, iar șoferii atenți în trafic”.

„Serviciile municipale vor munci toată noaptea la deszăpezirea străzilor din oraș și vor presăra material antiderapant”, conchide Ion Ceban.
Similare
RECOMANDĂRI