Ion Sturza, despre retragerea lui Vlad Plahotniuc de la conducerea PDM: Acum se „lucrează" cu el
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Sturza, despre retragerea lui Vlad Plahotniuc de la conducerea PDM: Acum se „lucrează" cu el

Fostul premier Ion Sturza susţine că ex-preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc s-ar afla în SUA, iar pentru foştii camarazi ai săi ar avea un mesaj: „sunteţi pe contr propriu”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Sturza a spus că din surse demne de încredere ştie că Plahotniuc este în America. 

„ Fuga în gura... leului! Din surse demne de încredere am aflat că domnul Plahotniuc s-ar află în SUA. Interesant... Acum se „lucrează" cu el. Să nu se creeze impresia că acceptul de a părăsi scena politică din Republica Moldova, gestul cu mutarea ambasadei la Ierusalim şi semnarea contractului de vânzare a fostului Stadion Republican i-au „îmbunat” pe americani. Nu, ei folosesc şi trimit mai departe „по етапу". Unde anume, vom vedea. Cert este că opinia publică din Republica Moldova este în drept să afle de la Ambasada SUA la Chişinău dacă cetăţeanul respectiv este în siguranţă în America”, a scris Ion Sturza.

În final ex-premierul a lăsat să se înţeleagă că Plahotniuc şi-ar fi abandonat toţi foştii camarazi.

„Gestul de azi cu „retragerea" de la conducerea PDM se poate citi astfel: „Pa, dragi camarazi, sunteţi pe cont propriu, bani nu-s, dar voi ţineţi-vă... Domnul Diacov, ai culoar liber de a avea grijă de activişti”, a mai adăugat Sturza.

Amintim că în dimineaţa zilei de 24 iunie, Vlad Plahotniuc a anunţat, pe Facebook, că demisionează din fruntea PDM şi că îşi păstrează doar mandatul de deputat.
Similare
RECOMANDĂRI