Jill Biden, întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen
Sursa foto:Facebook Vizualizari:

Jill Biden, întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen.

Jill Biden şi Carmen Iohannis vor vizita o şcoală publică din Bucureşti, unde vor fi prezenţi copiii români şi ucraineni, precum şi mame ucrainene, notează stiriletvr.ro

Prima Doamnă a SUA a ajuns în România vineri. La Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, ea s-a întâlnit cu militarii americani şi ai NATO.

Vizita în România este parte a unei deplasări de patru zile pe care Prima Doamnă a SUA o efectuează în România şi Slovacia pentru a sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiaţii ucraineni.

Soţia preşedintelui SUA a scris pe Twitter că scopul călătoriei sale în cele două state este de "a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să îşi părăsească locuinţele din cauza războiului lui Putin".

"De asemenea, voi vizita trupele americane şi voi exprima recunoştinţă pentru eforturile de ajutorare a ţărilor vecine şi a lucrătorilor umanitari", a adăugat Jill Biden.

Citeşte şi: Prima Doamnă a SUA le-a servit masa militarilor americani de la Baza Mihail Kogălniceanu care răspund “la chemarea datoriei cu curaj, onoare şi putere”

Similare
RECOMANDĂRI