La mai bine de două săptămâni de la petrecerea de căsătorie a fiului premierului Chicu, poliţia încă mai anchetează dacă a fost nuntă sau nu
Vizualizari:

La mai bine de două săptămâni de la petrecerea de căsătorie a fiului premierului Chicu, poliţia încă mai anchetează dacă a fost nuntă sau nu

La mai bine de două săptămâni de când fiul premierului Ion Chicu a organizat, în plină pandemie de coronavirus, o petrecere cu ocazia căsătoriei, poliţia încă mai anchetează dacă respectiva petrecere a fost sau nu nuntă şi dacă astfel s-au încălcat regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului.. Declaraţii în acest sens au fost făcute de Pavel Voicu, ministrul de Interne al Republicii Moldova, într-un interviu acordat pentru Unimedia.

Pavel Voicu a precizat că la numărul de urgenţă 112 a parvenit un apel telefonic care reclama că are loc o nuntă, eveniment interzi în aceea perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.

„„Indiferent a premierului sau a altcuiva, noi toţi trebuie să fim egali în faţa legii. Acest caz a fost mediatizat, dar s-a încercat cumva să fie politizat, fiindcă mai întâi de toate trebuie să înţelegem că prim-ministrul este o persoană protejată şi atunci când îşi doreşte cineva să intre în viaţa lui personală, clar că nu se permite, însă a fost format 112 de către persoane stabilite de noi, care au anunţat că are loc o nuntă şi sunt mai mult de 50 de persoane”, a spus Pavel Voicu.

Referitor la stadiul anchetei, ministrul de Interne a menţionat că s-a discutat cu administratorul localului unde a avut loc evenimentul, cu chelnerii şi cu bucătarii şi că ancheta este în plină desfăşurare.

„Am discutat cu premierul, iar acesta a spus să întreprindem măsuri conform legislaţiei în vigoare. Dacî o să fie abateri, mă informaţi şi pe mine”, a spus Pavel Voicu.

Amintim că, referitor la petrecerea care a avut loc pe 28 august, premierul Ion Chicu a declarat la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA că fiul său s-a căsătorit în anul 2019 şi că acum nu a fost o nuntă, ci doar o masă de sărbătoare cu cele mai apropiate persoane, nefiind încălcată nicio regulă stabilită pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului..
Similare
RECOMANDĂRI