VIDEO. Maia Sandu i-a solicitat premierului român urgentarea implementării gazoductului Iaşi-Ungheni
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Maia Sandu i-a solicitat premierului român urgentarea implementării gazoductului Iaşi-Ungheni

Fostul premier al Republicii Moldova Maia Sandu a mers într-o vizită la Bucureşti, pentru a se asigura că proiectele demarate cu Guvernul României vor continua.

Maia Sandu a avut o întrevdere cu premierul Ludovic Orban şi au discutat despre proiectul gazoductului Iaşi-Ungheni, solicitând urgentarea acestui proiect, construcţia podului de pe râul Prut, de lângă oraşul Ungheni, şi alte proiecte.

„Am venit aici pentru că ştim că la Chişinău avem un Guvern anti- european, împotriva României, care a reuşit să ofenseze şi România, şi Ucraina, şi UE, dar din cauza acestui guvern nu trebuie să sufere cetăţenii R. Moldova. Tocmai de asta am venit să transmitem aceste solicitări.

Am insistat pe faptul că cetăţenii RM şi forţele pro-europene din RM vom lupta pentru procesele democratice, pentru valorile europene, şi nu vrem ca guvernul actual de la Chişinău, care este o abatere temporară de la parcursul european al ţării, să afecteze cetăţenii”, a spus Maia Sandu, într-o declaraţie de presă făcută la Bucureşti.

Similare
RECOMANDĂRI