UPDATE. VIDEO. Şedinţa Guvernului Sandu. Schimbări la MAI, ANSA şi CNAM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. VIDEO. Şedinţa Guvernului Sandu. Schimbări la MAI, ANSA şi CNAM

Urmăriţi şedinţa Guvernului din 20 iunie 2019. Pe ordinea de zi este tragedia de ieri când un bloc cu 9 etaje din Otaci s-a prăbuşit.

UPDATE, ora 11:30 Directorul general interimar al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA), Ion Sula a fost demis din funcţie. De şi directorul Agenţiei Proprietăţi Publice, Vladimir Baldovici, a fost eliberat din funcţie în baza cererii depuse. La fel în baza cererii de demisie, a fost destituit din funcţie Simion Carp, secretar general de stat la MAI.

UPDATE, ora 11:28 Guvernul a rechemat-o pe Cristina Balan, ambasadoarea Republicii Moldova în SUA, chiar dacă Cristina Balan a anunţat că demisionează din funcţie.

UPDATE, ora 11:25 Secretara generală a Guvernului, Lilia Palii, a demisionat. Cererea ei de demisie a fost aprobată. Până la o nouă numire, atribuţiile funcţiei vor fi preluare de Roman Cazan, secretar general adjunct al Guvernului.

UPDATE, ora 11:17 Ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase a atenţionat Guvernul privind activitataea Aeroportului Internaţional Chişinău, spunând că acolo s-ar întâmpla mai multe infracţiuni. 

UPDATE, ora 11: 13  Maia Sandu declară că a aflat despre faptul că Poşta Moldovei nu îşi  îndeplineşte punctele contractuale privind prestarea de servicii pentru presa scrisă şi ulterior conducerea Poştei Moldovei ar urma să fie demisă pentru mai multe abateri.  „Le cer celor de la APP să demareze o anchetă internă şi să iniţieze procesul de demitere a conducerii”.

UPDATE, ora 11:00  Prim-minstrul Maia Sandu a venit cu un mesaj către Agenţia Protecţii Publice să oprească privatizările. „Nu vom mai permite aceste abuzuri.”


Similare
RECOMANDĂRI