MAEIE a actualizat lista cu statele  în care există restricţii de călătorie din cauza pandemiei. În listă au fost adăugate trei ţări
Sursa foto:MAEIE Vizualizari:

MAEIE a actualizat lista cu statele în care există restricţii de călătorie din cauza pandemiei. În listă au fost adăugate trei ţări

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a actualizat alertele de călătorie în diferite state, conform situaţiei pandemice din data de 25 septembrie 2020. În lista MAEIE au fost adăugate Cehia, Armenia şi Israel. . .

Astfel, , în conformitate cu dispoziţiile autorităţilor cehe, intrarea pe teritoriul Republicii Cehe a cetăţenilor Republicii Moldova, rămâne restricţionată. Nu este permisă intrarea în Cehia în scop turistic sau pentru vizite de scurtă durată (până la 90 de zile.

Guvernul Republicii Armenia a instituit regimul de carantină până la 11 ianuarie 2021, cu păstrarea restricţiilor de intrare pentru cetăţenii străini şi apatrizi.

În legătură cu agravarea situaţiei pandemice în Statul Israel, cabinetul israelian de miniştri a decis introducerea carantinei ermetice în Israel în perioada de 25 septembrie – 11 octombrie 2020, care începe la 25 septembrie, de la orele 14.00.

Informaţiile actualizate privind accesul cetăţenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state le puteţi găsi aici.

Datele  pot fi modificate, dacă autorităţile statelor străine vizate vor adopta alte decizii.

Surds: Ministerul Afacerilor Externe şi Imtegrării Europene

 
Similare
RECOMANDĂRI