Maia Sandu: Chişinău Arena este un proiect prioritar pentru investigaţii şi cercetare. A fost făcut cu multe deficienţe
Sursa foto:Bani.md Vizualizari:

Maia Sandu: Chişinău Arena este un proiect prioritar pentru investigaţii şi cercetare. A fost făcut cu multe deficienţe

Chişinău Arena este cu un proiect cu foarte multe deficienţe şi va fi supus cercetărilor. Premierul Maia Sandu spune că va fi investigat modul în care s-a făcut achiziţia şi s-a semnat contractul.

„Este unul dintre proiectele prioritare pe agenda noastră pentru investigare”, a punctat Maia Sandu.

TVR MOLDOVA aminteşte că Partidul Democrat a anunţat în 2018 despre intenţia de a construi în Chişinău o arenă polivalentă cu o capacitate de 5000 de locuri. Proiectul ambiţios urma să fie realizat într-un an. Potrivit contractului, costul total al arenei va fi de 43 de milioane de euro, bani pe care Guvernul îi va achita în tranşe.

Recent, mai exact la sfârşitul lunii mai, banii prevăzuţi de autorităţi pentru construcţia Arenei Chişinău s-au dovedit insuficienţi, aşa că executivul a decis să mai aloce încă 1,5 milioane de euro pentru acest proiect.

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a declarat după şedinţa Guvernului că oamenii din anturajul lui Plahotniuc au înţeles ce-şi doreşte această societate. Iar referitor la plecările cu avioane private a mai multor politicieni din Republica Moldova, Năstase spune că două dintre ele au transportat familia domnului Şor, adr nu şi pe el.

„Am mers perosnal la aeroport pentru a curma o eventuală plecare a unor indivizi care sunt sub interdicţie judecătorească”, a menţionat ministrul de Interne. 
Similare
RECOMANDĂRI