Maia Sandu, întrevedere cu premierul interimar
Sursa foto:Maia Sandu/Facebook Vizualizari:

Maia Sandu, întrevedere cu premierul interimar

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu premierul interimar Aureliu Ciocoi. Despre aceasta se anunţă pe pagina de Facebook a Maiei Sandu.

Potrivit Maiei Sandu, în cadrul şedinţei s-a discutat despre  situaţia din ţară, în special pe dimensiunile economică şi sanitară.

„Am abordat subiectele ce au fost puse în discuţie cu conducătorii instituţiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei mele la Bruxelles şi necesitatea ca Guvernul să întreprindă acţiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE. De asemenea, am pus accentul pe necesităţile stringente, între care asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetăţenii noştri, semnarea contractului pentru Rezilienţă în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant.

Chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii aşteaptă şi au nevoie de ajutor din partea statului. Asta trebuie să facem cu toţii - să venim cu acţiuni concrete în sprijinul cetăţenilor”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI