Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu: Un grup criminal încearcă să privatizeze sanatoriul „Zolotaia Niva” din Sergheevca

Se pune la cale o nouă ilegalitate, pentru devalizarea bunurilor imobiliare ale statului. Un grup criminal încearcă, în mod abuziv, să privatizeze Sanatoriul „Zolotaia Nivă” din Sergheevca, Ucraina, la care are acţiuni Confederaţia Naţionala a Sindicatelor din Republica Moldova. Anunţul a fost făcut de premierul Maia Sandu, care a cerut şi sesizarea Procuraturii în acest sens.

„Nu e proprietatea Guvernului, respectiv noi nu putem prin decizie să intervenim. De aceea am făcut apel la cei care sunt în managamentul insituţiei să se întrunească şi să analizeze ce se întâmplă. Poate ei nu sunt la curent, chiar dacă m-aş mira. Unii cu siguranţă sunt la curent”, a declarat astăzi Maia Sandu.
 
Maia Sandu a declarat că, dacă va fi necesar, va cere ajutorul şi intervenţia colegilor de la Kiev. Primul ministru nu a oferit detalii clare despre cine s-ar afla în spatele aceste scheme.
 
„Înţeleg că sunt aceleaşi personaje. Din informaţia care am primit-o eu este Andronache”.
 
Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova deţine 50% din acţiunile Sanatoriului “Zolotaya Nivă”. Instituţia balneară e situată în centrul oraşului Sergheevca, Ucraina. Suprafaţa întregului teritoriu este de 6,2 hectare. Sanatoriu cuprinde mai multe clădiri şi are o capacitate de 400 de locuri.
 
Similare
RECOMANDĂRI