Mesajul Valentinei Buliga, după ce ieri a fost demisă de la şefia CNAS
Sursa foto:Valentina Buliga/Facebook Vizualizari:

Mesajul Valentinei Buliga, după ce ieri a fost demisă de la şefia CNAS

Fosta şefă a Casei Naţionale pentru Asigurări Sociale, Valentina Buliga, a venit cu un mesaj, după ce ieri, Guvernu a demis-o din funcţie. Aceasta spune că a „consolidat o echipă de profesionişti”, a „respectat Legile ţării” şi „a adus un suflu nou în colectiv.

„Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor pentru atmosfera profesionistă si caldă in care am lucrat această scurtă perioadă. Vă respect şi apreciez mult dedicaţia dumneavoastră.

Am respectat Legile Ţării, stabilit drepturile sociale a mii de beneficiari, asigurat servicii de calitate, promovat propuneri pentru sustenabilitatea financiară a sistemului de asigurari sociale. Am adus un suflu nou in acest colectiv. Am consolidat o echipă de profesionişti. 

Imi doresc ca cei care au luat această decizie politică, să realizeze mai multe in acest domeniu. Să înţeleagă profunzimea proceselor şi riscurilor. Să nu distrugă ceea ce s-a construit cu anii, în conformitate cu standardele europene. Să consolideze principiile in baza cărora cetăţenii Moldovei să trăiasca mai bine aici, acasă, în bunăstare şi linişte”.

Amintim că Valentina Buliga a fost numită în funcţia de director general al CNAS la 28 decembrie 2018 şi a fost demisă ieri, 24 iunie 2019, de Guvernul Sandu.

Valentina Buliga este membru al Partidului Democrat din Moldova (PDM), vicepreşedinte şi preşedinte al organizaţiei de femei  a formaţiunii democrate. 

Similare
RECOMANDĂRI