Mierea moldovenească, premiată cu medalii de aur, argint şi bronz la expoziţia London Honey Awards
Sursa foto:London Honey Awards Vizualizari:

Mierea moldovenească, premiată cu medalii de aur, argint şi bronz la expoziţia London Honey Awards

Procesatorii de miere din Republica Moldova au participat la expoziţia London Honey Awards 2020, care se desfăşoară anual în capitala Marii Britanii. În cadrul ediţiei din anul curent, două companii membre ale Asociaţiei Exportatorilor de Produse Apicole din Moldova (AEPAM), au obţinut medalii de aur, argint şi bronz pentru cinci soiuri de miere autohtonă.

Asociaţia Exportatorior de Produse Apicole din Moldova anunţă că printre produsele premiante prezentate de membri ai AEPAM se numără:

Medalie de Aur
– miere polifloră, compania Regina Naturii S.R.L.

Medalie de Argint
– miere polifloră Imperiul Apis, compania Vastdial&Co S.R.L.
– miere de lavandă, compania Regina Naturii S.R.L.
– miere de salvie, compania Regina Naturii S.R.L.

Medalie de Bronz
– miere de tei, compania Regina Naturii S.R.L.

Companiile Regina Naturii S.R.L. (satul Costeşti, r. Ialoveni) şi Vastdial & Co S.R.L. (satul Bulboaca, r. Anenii Noi) se ocupă cu procesarea şi exportul mierii de albini.

Expoziţia London Honey Awards desemnează cei mai buni producători de miere în cadrul a două secţiuni: Premiul pentru Calitate şi Premiul pentru Ambalaj. Scopul principal al concursurilor este informarea cultivatorilor de miere, a producătorilor de miere, a apicultorilor, a producătorilor şi comercianţilor cu amănuntul, care distribuie în mod legal produsele standardizate, pentru a păstra şi a îmbunătăţi calitatea produsului de marcă, promovând produse apicole de înaltă calitate sub toate aspectele de utilizare şi consum.

Similare
RECOMANDĂRI