Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ministerul de Externe se va implica în repatrierea tânărului care a murit în SUA

Tânărul moldovean care a murit după ce a fost lovit mortal de un camion în Statele Unite ale Americii va fi adus acasă cu ajutorul ambasadei Republicii Moldova în SUA şi a ministerului de externe de la Chişinău. Premierul Pavel Filipa cerut astăzi ministrului de externe să ia legătura cu familia tânărului, după ce cazul acestuia a fost mediatizat şi distribuit pe reţelele de socializare. 

Multă lume a fost impresionata de tragedia produsă în Statele Unite ale Americii. Iulian Rusanovschi, un tânăr din Republica Moldova, stabilit în America a fost ucis pe trotuar de o maşină scapată de sub control. Părinţii şi rudele baiatului au nevoie de o sumă mare de bani pentru ai repatria  corpul, aşa că au deschis un cont pentru donaţii. Astăzi, cazul a ajuns în discuţie la Guvern.
 
 
Presa americană scrie că accidentul s-a produs pe 15 iulie. Iulian a fost lovit de un camion. Conform anchetatorilor, tragedia s-aprodus din cauza unor îndragostiţi certaţi care au decis să-şi regleze conturile în trafic. Un bărbatul se afla la volanul camionului şi se certa cu iubita sa aflată la volanul unui automobil SUV. Poliţia spune că femeia îşi urmărea iubitul, iar în goană, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar. În acel moment, Iulian Rusanovschi mergea spre acasă şi a fost lovit mortal. 
Similare
RECOMANDĂRI