Motivul lui Andrei Năstase de a-l acţiona în judecată pe Igor Dodon: Nu-l va ajuta niciun fel de imunitate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Motivul lui Andrei Năstase de a-l acţiona în judecată pe Igor Dodon: Nu-l va ajuta niciun fel de imunitate

Prezent în studioul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, liderul PPDA, Andrei Năstase se arată ferm convins că PSRM şi Igor Dodon vor fi în-trun final pedepsiţi pentru finanţarea ilegală pe care o primesc socialiştii din afara ţării. 

„Ruşinos pentru un preşedinte de stat să fie anchetat penal. Eu aştept acum să văd ce va face noul procuror general. Pe masa lui stau mai multe dosare, inclusiv dosarul finanţărilor ilegale ale PSRM. Eu voi face totul pentru ca Dodon să fie tras la răspundere şi pentru asta. Cum am mai spus recent, am decis să îl dau în judecată pe Igor Dodon. El lansează în mod criminal în spaţiul public calomnii şi falsuri, atât cu scopul de a mă denigra, cât şi pentru a anihila mediatic ecourile demersurilor mele de anchetare penală a acestuia pentru trădare de patrie şi pentru finanţarea rusească a partidului său cu milioane de dolari,” a declarat Andrei Năstase.

Politicianul spune că va merge să-şi facă dreptate în instanţă pentru declaraţiile făcute recent de şeful statului precum că Andrei Năstase, atunci când se afla în funcţia de şef la MAI, ar fi încercat să preia mai multe scheme şi ar fi luat mită.

„Dodon poate se gândeşte la imunitatea de preşedinte atunci când spune aceste minciuni. Să ştiţi că în cazul meu nu-l ajută niciun fel de imunitate,” a mai spus Năstase.

Andrei Năstase spune că nu există nicio înregistrare video la acest subiect, aşa cum a declarat şeful statului.

„Aşa funcţionează în spaţiul public propaganda rusească. Lansează în spaţiul public nişte minciuni, le tirajează cât pot, niciodată nu aduc argumente, dar opinia publică evident rămâne intoxicată. O să îi cer în instanţa de judecată să îmi dea toate probele pe care le are, dar sunt sigur că nu îmi va da nimic, pentru că nu le are, aşa ceva nu există. Eu nu mai am încotro, trebuie să îl acţionez în judecată,” a mai adăugat fostul ministru.

Amintim că Igor Dodon a declarat recent că Năstase ar fi încercat să preia unele scheme de contrabandă implementate de vechiul regim şi că ar exista inclusiv imagini video care ar proba acest lucru.

Similare
RECOMANDĂRI