Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Noii membri ai CEC s-au întrunit în şedinţă şi au ales o parte din conducere. Angela Caraman este noul preşedinte al instituţiei

Angela Caraman este noul preşedinte al Comisiei Electorale Centrale. Noii membri ai instituţiei electorale s-au întrunit, astăzi, în şedinţă, şi au ales o parte din conducere. Vicepreşedintele CEC şi secretarul instituţiei urmează a fi identificaţi în cadrul viitoarei şedinţe.

După ce ieri au fost numiţi de plenul Parlamentului, astăzi, noii membri CEC s-au întrunit în şedinţă, deşi în formula incompletă. Deocamdată nu au fost numiţi membrii CEC desemnaţi de opoziţia parlamentară. În timpul primei şedinţe, Angela Caraman a fost aleasă preşedinte al Comisiei.

ANGELA CARAMAN, preşedintele Comisiei Electorale Centrale: „Vă mulţumesc pentru această încredere, sunt sigură că voi avea sprijinul dvs şi în continuare, astfel încât să asigurăm activitatea CEC în strictă conformitate cu legislaţia în vigoare în beneficiul cetăţenilor. Vom munci ca să îndreptăţim aşteptările cetăţenilor”.

Noul preşedinte CEC, Angela Caraman, a activat mai mulţi ani în cadrul Preturii Centru a Primăriei Chişinău. La alegerile locale generale din 2019 a candidat pentru funcţia de primar al comunei Ghidighici, din partea blocului electoral ACUM.
Similare
RECOMANDĂRI