Noua ministră a Sănătăţii îi cere Silviei Radu să nu terorizeze funcţionarii, aceştia fiind indignaţi de prezenţa corturilor în ograda instituţiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Noua ministră a Sănătăţii îi cere Silviei Radu să nu terorizeze funcţionarii, aceştia fiind indignaţi de prezenţa corturilor în ograda instituţiei

Noua ministră a Sănătăţii şi Protecţiei Sociale, Ala Nemerenco, i-a adresat un mesaj Silviei Radu, care a condus instituţia în Guvernul Filip, prin care cere să nu terorizeze funcţionarii publici, să nu admită prezenta protestatarilor în ograda ministerului şi să-şi păstreze demnitatea pentru că funcţiile nu sunt veşnice.

„Dna Silvia Radu, nu pătaţi până la ultima picătură numele Dvs. Sunteţi mamă, nu faceţi ca copiii Dvs să lase ochii în jos şi să poarte ruşinea acestor zile. Nu terorizaţi funcţionarii publici cu prezenţa lui Vasea de la poartă şi toţi dubioşii din corturile puse în clumbele ministerului. Există viaţă şi după acel gard de fier. Şi vă asigur că e frumoasă. Stimate Domn Secretar General de Stat, gaşca celora din curte nu e gaşca Dvs. Sunteţi medic, şi nu pot să cred că aveţi ceva în comun cu acei dubioşi. Funcţiile vin şi pleacă, demnitatea pierdută e pentru totdeauna”, scrie Ala Nemerenco pe o reţea de socializare.

Ministra a ataşat şi o scrisoare pe care au trimis-o angajaţii ministerului Silviei Radu, prin care se arată indignaţi de prezenţa corturilor protestatarilor în ograda instituţiei. Funcţionarii  spun că le este perturbată activitatea, li se blochează accesul la locurile de muncă şi li se încalcă dreptul la exprimare.

„Sunteţi curajoşi şi plini de demnitate. Mândri de voi! Tot respectul Guvernului şi ţării îl aveţi”, a fost mesajul transmis de Ala Nemerenco funcţionarilor de la Ministerul Sănătăţii şi Protecţiei Sociale.

Similare
RECOMANDĂRI