Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Nunta anului în România. Fostul principe Nicolae şi Alina Binder se căsătoresc religios pe 30 septembrie, la Sinaia

Bat clopote de nuntă. Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, şi viitoarea lui soţie, Alina Maria Binder, se pregătesc de cununia religioasă, după ce anul trecut au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile. Cei doi vor ajunge la altar pe 30 septembrie, la Biserica "Sfântul Ilie" din Sinaia. La recepţie vor avea alături nume marcante din ţară şi de peste hotare.

Căsătoria religioasă dintre Nicolae, nepotul Regelui Mihai, şi soţia sa, Alina Binder, se anunţă evenimentul monden al anului în România. La Sinaia, oraşul care va găzdui în toamnă ceremonia, au început deja pregătirile, iar localnicii abia aşteaptă să dea ochii cu oaspeţii de peste mări şi ţări.

Clădirea elegantă a Casinoului din Sinaia va fi gazda perfectă pentru nuntă. La eveniment sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Caselor Regale din toată lumea.

(w500) Nicolae Me

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit civil anul trecut, în Anglia. Chiar Nicolae Medforth-Mills a anunţat data cununiei religioase, care va fi urmată de o recepţie.

Nicolae, în vârstă de 33 de ani, a avut încă din copilărie o relaţie specială cu bunicul său. În august 2015, Regele Mihai a hotărât să-i retragă titlul de principe şi să-l înlăture din linia de succesiune a tronului.

Similare