Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O agenţie de marketing din Chişinău a lansat un vlog despre patrimoniul turistic al R. Moldova

O agenţie de marketing din Chişinău a lansat un vlog despre antreprenorii din Republica Moldova dar şi despre patrimoniul turistic. Canalul de YouTube este creat pentru a sprijini afacerile din Republica Moldova, pentru a promova bunele practici şi oferă sfaturi motivaţionale pentru cei care vor să îşi deschidă o afacere.

Mircea Ţîra este tânărul care administrează cu succes o agenţie de digital marketing din Chişinău. În perioada pandemiei i-a venit ideea de lansa un vlog despre antreprenoriatul din Republica Moldova. În fiecare episod, împreună cu echipa sa, descoperă oameni de succes şi promovează turismul local.

Până acum, în cele 5 episoade, tânărul a reuşit să ajungă la diferiţi antreprenori din alimentaţia publică până la administrarea unei agropensiuni.

Pandemia a afectat grav turismul iar unii antreprenori au fost nevoiţi să se reinventeze. Aşa a făcut şi administratorul unui complex cultural, care până acum găzduia evenimente cu mii de oameni.

Republica Moldova merită a fi redescoperită, iar vara aceasta avem toate motivele să o facem. Astfel susţinem producătorii autohtoni, scoatem în evidenţă obiectivele turistice şi, de ce nu, devenim ambasadorii turismului de acasă!
Similare
RECOMANDĂRI