O nouă destinaţie cu zbor direct din Aeroportul Chişinău. Biletele au fost puse deja în vânzare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă destinaţie cu zbor direct din Aeroportul Chişinău. Biletele au fost puse deja în vânzare

Din 30 octombrie 2018, va fi lansată o nouă cursă aeriană: Minsk – Chişinău, aceasta va fi operată de compania „Belavia” din Belarus, care a pus deja în vânzare biletele.

Aeronavele vor decola din Chişinău spre Minsk în zilele de marţi, joi şi duminică la ora 14:05 şi de la 9:05 – în zilele de luni şi vineri.
 
Durata călătoriei este de aproximativ o oră şi 30 de minute. Costul anunţat al zborului într-o singură direcţie va fi de circa 83 de euro, şi circa 153 de euro – dus-întors.
 
 „S-a muncit aproape 2 ani pentru această cursă, vreau să mulţumesc echipelor implicate pentru realizare. Este o cursă aşteptată atât de cetăţenii ambelor state, care se vizitează reciproc, dar şi de agenţii economici, care circulă între Chişinău şi Minsk. Sunt sigur că va avea un impact social şi economic imediat”, a menţionat ministrului Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici.
 
Volumul comerţului exterior al Republicii Moldova cu Republica Belarus în ianuarie-august 2018 a însumat 137 milioane dolari SUA, exporturile înregistrând  în perioada vizată 62,4 milioane dolari SUA, iar importurile constituind 74,7 milioane dolari SUA.
Similare
RECOMANDĂRI