Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă. O minoră a povestit procurorilor că a fost violată; suspectul a recunoscut fapta

Noi informaţii obţinute în exclusivitate de Ştirile TVR din ancheta de la Caracal! Potrivit unor surse, procurorii au descoperit o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, minoră la momentul la care a fost violată de acesta. Fata a fost audiată, iar fapta a fost recunoscută de suspect în faţa anchetatorilor. Corespondenta noastră, Oana Danciu, ştie mai multe.

Anchetatorii au ridicat pe platformă maşina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra şi cu care făcea taximetrie ilegală, maşina va fi dusă la expertiză, ca şi prima maşină, o dubă - a transmis Oana Danciu, pentru Telejurnal.

Oamenii legii au continuat să sape în curtea lui Gheorghe Dincă, după ce au scanat terenul cu acel aparat special, dar până acum nu au găsit nimic concludent. Apar însă noi acuzaţii la adresa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit în casa acestuia probe concludente şi le-au confruntat, aşa că au aflat că acesta, pe parcursul anului 2019, ar mai fi violat o altă minoră, aceasta a fost deja audiată de procurorii DIICOT, a mărturisit că i-a fost prea teamă ca să depună plângere. Gheorghe Dincă a mărturisit că a bătut-o şi a violat-o şi a mai spus că a mai agresat alte trei femei, însă a refuzat să dea detalii care să-i ajute pe anchetatori să le şi identifice.

Între timp, la DIICOT Craiova există alte două dosare, din 1999 şi 2012, în care făptuitorul are acelaşi mod de a acţiona ca Gheorghe Dincă, au încercat anchetatorii să vadă dacă sunt sau nu legături între cele două cazuri, există însă şi alte dosare de proxenetism şi trafic de persoane la DIICOT Craiova, care, în acest moment, se află într-un stadiu incipietn în ceea ce priveşte cercetarea.

Gheorghe Dincă va fi chestionat despre cea de-a treia sa posibilă victimă săptămâna viitoare, inclusiv cu testul poligraf.

Similare
RECOMANDĂRI