Partidul Liberal un apel la partidele unioniste de a se consolida şi a îndrepta împreună ţara pe calea cea dreaptă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Liberal un apel la partidele unioniste de a se consolida şi a îndrepta împreună ţara pe calea cea dreaptă

Liberalii au lansat astăzi, un nou apel public către toate partidele unioniste. Reprezentanţii liberalilor doresc să sonsolideze curentul unionist în jurul PL.

„PL este şi a fost mereu deschis pentru a discuta cu colegii unionişti din alte partide, în vederea constituirii unei construcţii politice unioniste durabile, în mod transparent şi sincer, pentru a pune în prim plan idealul nostru naţional, şi nu ambiţiile politice. Dovadă a acestui fapt sunt nenumăratele tentative de a consolida curentul unionist în jurul PL, în acest sens, PL a iniţiat mai multe discuţii cu liderii unionişti care, însă, nu s-au soldat cu un rezultat pozitiv,” se arată în comunicatul emis presei.

Partidul Liberal susţine că doresc să ajungă împreună cu toţi unioniştii la un consens pentru unificarea unioniştilor pentru a putea împreună să îndrepte ţara pe calea cea dreaptă.

„În vâltoarea ultimelor evenimente de pe arena politică, şi având în vedere că suntem martorii instaurării un alt regim, cel al lui Dodon, unul antiromânesc, anti-naţional, de făcătură KGB-istă, iar pericolul de transformare a RM într-o gubernie rusească fiind unul iminent, facem un APEL public în adresa PLDM, PUN, USB, PPR, PNL etc, precum şi în adresa liderilor societăţii civile, ca prin discuţii şi consens să găsim acel format, democratic şi susţinut de către toate părţile, pentru unificarea unioniştilor - singurii care reprezintă cu adevărat interesele majorităţii cetăţenilor, a românilor-moldoveni, ca împreună să îndreptăm R. Moldova pe singura cale dreaptă - calea Unirii cu România şi aderarea astfel la Uniunea Europeană,” se mai arată în comunicat.


Similare
RECOMANDĂRI