Percheziţii în celula lui Veaceslav Platon. Ce au găsit angajaţii penitenciarului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Percheziţii în celula lui Veaceslav Platon. Ce au găsit angajaţii penitenciarului

Angajaţii Penitenciarului nr. 13 din Chişinău au efectuat astăzi percheziţii în celula lui Veaceslav Platon. Acestea au avut loc după ce presa a scris că deţinutul Platon a participat din celulă, prin Skype, la şedinţa de judecată de la Curtea de Apel din Kiev, Ucraina.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor spune că s-a autosesizat din articolele din presă şi a întreprins măsuri de investigaţii. Astfel, azi-dimineaţă, în celula lui Veaceslav Platon au fost găsit un telefon mobil şi o cartelă activă. 

Pe marginea cazului ANP şi conducerea Penitenciarului nr.13-Chişinău au iniţiat o anchetă de serviciu, unde urmează să fie verificate circumstanţele în care au pătruns obiectele la deţinutul nominalizat. Despre rezultatele anchetei ANP va informa suplimentar.

ANP nu tolerează pătrunderea şi păstrarea în locurile de detenţie a substanţelor şi obiectelor interzise, factor ce conduce la diminuarea fenomenului infracţional şi asigurarea securităţii şi liniştii în instituţiile de detenţie din ţară.

Similare
RECOMANDĂRI